Rádió P - A polgárőr rádió - Felújított KMB irodát adtak át Drégelypalánkon

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Közös szolgálati helyen végezhetik munkájukat a polgárőrök és a rendőrök.

Szükségessé vált a Drégelypalánk, Kossuth út 40. szám alatt működtetett körzeti megbízotti iroda bútorzatának, nyílászáróinak és használati eszközeinek cseréje, ugyanakkor célszerű volt a helyi polgárőrök szolgálat ellátására és a község térfigyelő kamerarendszerének elhelyezésére szolgáló helyiségek kialakítása is. A Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a helyi önkormányzat anyagi támogatásával a felújítási munkálatokat a napokban befejezték.

Az ingatlant 2016. szeptember 30-án Dombai Gábor, Drégelypalánk polgármestere adta át. A rendezvényen dr. Nagy László rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a lakosság, a polgárőr szövetség támogatását, mely segítséggel sikerült az ügyfelek fogadására szolgáló kulturált környezetet kialakítani. Csík Csaba rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője és Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőrszövegség elnöke sikeres munkát, jó együttműködést kívánt a községben szolgálatot teljesítő munkatársaiknak.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.