Rádió P - A polgárőr rádió - Együtt a közbiztonságért

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak Hajdúdorogon.

A Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatalban 2016. október 12-én rendezték meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot.

Dr. Lingvay Csaba r. ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Dr. Dienes Imre r. alezredes Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság megbízott vezetője és Kelemen Sándor r. alezredes Hajdúdorogi Rendőrőrs parancsnoka egyeztetett a környék településeinek képviselőivel, Csige Tamás Hajdúdorog polgármesterével, Fórizs László Hajdúböszörmény alpolgármesterével, valamint Hajdúdorog jegyzőjével és a Hajdúböszörmény Járási Hivatal vezető-helyettesével.

A megbeszélésen részt vettek a rendőrkapitányság illetékességi területén működő Katasztrófavédelmi Kirendeltség, közterület felügyelet, roma kisebbségi önkormányzatok, polgárőr egyesületek képviselői is. 

A fórum résztvevői megismerték az érintett települések bűnügyi, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét és a további eredményes közös munka érdekében egyeztettek az ezeket érintő kérdésekben.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.