Rádió P - A polgárőr rádió - Közbiztonsági fórum

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

2016. szeptember 28-án közbiztonsági fórum volt az aszódi járási hivatal területén levő településéknek.

Dr Bozsó Zoltán r. dandártábornok rendőrkapitány, gödöllői rendőr-kapitányságvezető helyettes, közrend védelmi osztályvezető, aszódi őpk, helyettese, veresegyházi őpk, és a területen dolgozó K.M.B-sek jelenlétével. Katasztrófavédelem helyi vezetője, Verseg, Kartal, Aszód, Iklad, Domony, Bag, H.györk, G.hévíz, Tura, Galgamácsa, Vácegres, Polgármesterei, közintézményeik vezetői és a településeken működő polgárőrségek vezetői, járási gondozási központ vezetője, járási hivatal vezetője.

Nagy Gábor r.szds az aszódi r.őrs parancsnoka ismertette a féléves bűnügyi statisztika alakulását (mely csökkenést mutat a településeken)!

Ezután tábornok úr mondta el gondolatait a múltról, a jelenről és a jövőről, majd megnyitotta a fórum, ahol mindenki feltehette a kérdéseit a különböző illetékességi területek vezetőinek, akik késéggel és legjobb tudásuk szerint válaszolta a feltett kérdésekre.

A rendőrségi vezetők és a polgármesterek részérő nagyon sok elismerő és dicsérő mondatot kaptak a polgárőr egyesületek.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.