Rádió P - A polgárőr rádió - II.Vas Megyei Tűzoltó találkozó

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Szombathelyen rendezték meg a  II. Vas Megyei Tűzoltó-találkozót aminek a Claudius Polgárőr Egyesülettagjai is aktív résztvevői voltak.  

Az egyesület nyolc tagja reggel  08:00-tól a rendezvény végéig 16:00-ig segítették a biztonságos lebonyolítást. A rendezvény a Katasztrófavédelmi Múzeum megnyitójával kezdődött, ezen a helyszínen 3 polgárőr parkoltatási és biztosítási feladatokat látott el majd 09.30-ra a főtérre érkeztek, itt csatlakoztak a csapat többi tagjához.

Az ifjúsági tagozatuk három lánya a rendezvény biztosítási feladatok ellátására felállt csoportjában kaptak szerepet valamint a V.I.P. Sátorban segédkeztek. A rendezvény végén látványosan  kivonuló szerek akadálymentes távozásában segítettek a polgárőrök.

Erdélyi Krisztián tű. ezredes, megyei igazgató úr és Kiss Péter százados úr köszönetét fejezte ki az egyesületnek a remekmunkáért és helytállásért.

 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.