Rádió P - A polgárőr rádió - Emberi életeket mentettek a polgárőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás ügyelete 2016. október 15-én 0 óra 29 perckor kapott állampolgári jelezést, hogy Budaörsön a Semmelweis utcában ég egy ház.

A bejelentés után az ügyeletes diszpécser a helyszínre indította a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület járőrét és egyben értesítette az Érdi Tűzoltóságot a rendkívüli eseményről.
Az intézkedő polgárőrök ismerték a házat illetve a tulajdonost, ezért pontos információkat tudtak mondani a tűzoltóknak, akik még nem tudtak az esetről.
A telefonos kommunikációval egy időben érkezett  hozzájuk a hivatalos leírás a káresetről, hogy teljes terjedelmében ég egy 300 nm ház tetőszerkezete.

Kun László polgárőr 0 óra 39 perckor jelezte, hogy berúgta az ajtó és kimenekítette a bent alvókat majd áramtalanította az épületet és a gázt elzárta.

A tűzoltók 0 óra 43 perckor, a rendőrség 0 óra 44 perckor, a mentők 0 óra 54 perckor érkeztek meg.

Rendőrségi helyszínelés a reggeli órákban fog megkezdődni, mivel a tegnapi nap folyamán tűzifát vittek az épületbe és a tárolóban, se kazán, se villany sincs, ezért fennáll a gondatlanság vagy az ön gyulladás lehetősége.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.