Rádió P - A polgárőr rádió - Tisztújító közgyűlés Sarkadkeresztúron

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

2016. október 17-én tartotta  rendkívüli Tisztújító közgyűlését a Sarkadkeresztúr Polgárőr Egyesület, mivel az elnök (GaIi Ferenc) egyéb elfoglaltsága miatt lemondott tisztségéről.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke, akit felkértek a Tisztújító közgyűlés levezető elnökének.

A határozatképesség megállapítása után (15 főből jelen van 12 fő) megválasztásra került a jegyzőkönyvvezető és a két jkv. hitelesítő. Napirendi pontok elfogadása után a " Jelölő Bizottság ” megtette jelentését az elnök személyére.

A rendkívüli Tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazattal (12) megválasztották elnöknek Dézsi Antal-t, Tóth Zoltán-t elnökhelyettesnek és Kónyáné Bondár Csilla gazdasági elnökhelyettest megerősítették tisztségében.

Megerősítették egyhangú szavazással (12) a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségében Patkás Győrgy-t. valamint szintén egyhangú szavazással (12) a Felügyelő Bizottság tagja lett Erdei Imre és Buzgán György.

A Tisztújító közgyűlés befejezése után Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke gratulált az új vezetőségnek, biztosította az Egyesületet a BMPSZ anyagi és erkölcsi támogatásáról, munkájukhoz sok sikert kívánt.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.