Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Tisztújító közgyűlés Sarkadkeresztúron

2016. október 17-én tartotta  rendkívüli Tisztújító közgyűlését a Sarkadkeresztúr Polgárőr Egyesület, mivel az elnök (GaIi Ferenc) egyéb elfoglaltsága miatt lemondott tisztségéről.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke, akit felkértek a Tisztújító közgyűlés levezető elnökének.

A határozatképesség megállapítása után (15 főből jelen van 12 fő) megválasztásra került a jegyzőkönyvvezető és a két jkv. hitelesítő. Napirendi pontok elfogadása után a " Jelölő Bizottság ” megtette jelentését az elnök személyére.

A rendkívüli Tisztújító közgyűlésen egyhangú szavazattal (12) megválasztották elnöknek Dézsi Antal-t, Tóth Zoltán-t elnökhelyettesnek és Kónyáné Bondár Csilla gazdasági elnökhelyettest megerősítették tisztségében.

Megerősítették egyhangú szavazással (12) a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségében Patkás Győrgy-t. valamint szintén egyhangú szavazással (12) a Felügyelő Bizottság tagja lett Erdei Imre és Buzgán György.

A Tisztújító közgyűlés befejezése után Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke gratulált az új vezetőségnek, biztosította az Egyesületet a BMPSZ anyagi és erkölcsi támogatásáról, munkájukhoz sok sikert kívánt.