Rádió P - A polgárőr rádió - Elismerések Jász-Nagykun-Szolnok megyében

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több elismerést is átadtak.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a munkakörében tanúsított kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és tárgyjutalomban részesítette 2016. október 19-én Budapesten Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nemzeti ünnepünk alkalmából 2016. október 21-én Szolnokon megrendezett ünnepségen a rendőrség irányába tanúsított példaértékű szakmai és emberi tevékenységéért, munkásságának elismeréséül dísz tőrt adott át Lamos Imre honvéd dandártábornoknak, a Magyar Honvédség 86. számú Szolnoki Helikopter Bázis leköszönő parancsnokának.  

Az ünnepségen Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes az objektív tájékoztatás érdekében kifejtett tudósítói munkája elismeréséül karórát adott át Daróczi Erzsébetnek, az Új Néplap munkatársának, valamint a Tisza-tó régiójában a közrend és közbiztonság fenntartásában végzett kiemelkedő és hatékony polgárőr-tevékenysége elismeréseként Kövér Gábornak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettesének.  

A megyei rendőrfőkapitány dicséret és jutalom mellett számos munkatársnak adományozott főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.