Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Bűnmegelőzési előadással készülnek a gyertyagyújtásra

Megtelt a közösségi ház Besenyszögön, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai vagyonvédelmi fórumot tartottak.

A közelgő Halottak napja, Mindenszentek kapcsán 2016. október 18-án a besenyszögi művelődési házban Volter Ildikó rendőr őrnagy olyan alapvető mozzanatokra hívta fel a lakosság figyelmét, amelyek betartásával elkerülhetők a trükkös lopások, a kerékpár- és táskalopások, valamint a zseblopások.

Számos kérdés érkezett Tímári Csaba törzszászlós, körzeti megbízotthoz és Hevér Enikő századoshoz, a Tiszasülyi Rendőrőrs parancsnokához is, akik a település közbiztonságáért felelnek. A két tapasztalt rendőr felhívta a figyelmet az egymásra való odafigyelés fontosságára.

A szakemberek vagyonvédelmi tanácsokkal is ellátták a helyi nyugdíjas és polgárőr egyesület tagjait, amely kapcsán megismerkedtették vagyonvédelmi eszközökkel is őket. A jelenlévők a településre jellemző kerékpáros közlekedéssel, valamint a kerékpárok biztonságos lezárásával kapcsolatban is hasznos információt kaphattak.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság