Rádió P - A polgárőr rádió - Bűnmegelőzési előadással készülnek a gyertyagyújtásra

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Megtelt a közösségi ház Besenyszögön, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai vagyonvédelmi fórumot tartottak.

A közelgő Halottak napja, Mindenszentek kapcsán 2016. október 18-án a besenyszögi művelődési házban Volter Ildikó rendőr őrnagy olyan alapvető mozzanatokra hívta fel a lakosság figyelmét, amelyek betartásával elkerülhetők a trükkös lopások, a kerékpár- és táskalopások, valamint a zseblopások.

Számos kérdés érkezett Tímári Csaba törzszászlós, körzeti megbízotthoz és Hevér Enikő századoshoz, a Tiszasülyi Rendőrőrs parancsnokához is, akik a település közbiztonságáért felelnek. A két tapasztalt rendőr felhívta a figyelmet az egymásra való odafigyelés fontosságára.

A szakemberek vagyonvédelmi tanácsokkal is ellátták a helyi nyugdíjas és polgárőr egyesület tagjait, amely kapcsán megismerkedtették vagyonvédelmi eszközökkel is őket. A jelenlévők a településre jellemző kerékpáros közlekedéssel, valamint a kerékpárok biztonságos lezárásával kapcsolatban is hasznos információt kaphattak.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.