Rádió P - A polgárőr rádió - Ellenőrzés a 21-es számú főúton

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival és a polgárőrökkel közösen tartottak fokozott ellenőrzést a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Pásztói Rendőrkapitányság beosztottai a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival, továbbá a Bátonyterenyei Polgárőrség tagjaival közösen tartott fokozott ellenőrzést 2016. október 19-én.

A 21-es számú főúton, a szentkúti elágazónál végrehajtott ellenőrzés célja a közlekedési balesetek gyakori kockázati tényezőinek csökkentése a bűncselekmények és a szabálysértések megelőzése, felfedése, valamint a hazánkban jogszerűtlenül tartózkodó külföldiek kiszűrése volt. Célja volt továbbá  az ittas járművezetők kiszűrése és az ittasan okozott balesetek számának csökkentése.  Az intézkedés végén a járművezetők az őszi-téli átállással kapcsolatos tájékoztatót és fényvisszaverő kulcstartót is kaptak.

A rendőrök és a társzervek összesen 16 járművet ellenőriztek, és két esetben szabálysértési bírságot szabtak ki.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.