Rádió P - A polgárőr rádió - Gépjármű felderítés

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Ismét közlekedési és közbiztonsági akciót tartottak rendőrök, polgárőrök Budaörs és Törökbálint területén, ami sikeresen zárult.

A hatóság emberei még körözött személyt is fogtak. Az érdi és a budaörsi rendőrök közös akciójában nyújtott segítséget a SIGMOID rendszámfelismerő használatával a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrző Egysége. A ZsaruCar közreműködésével a polgárőrök 4468 járművet ellenőriztek. A nap folyamán a rendőrök több esetben is intézkedtek az ellenőrzésen fennakadt forgalomból kivont, vagy lejárt műszakival közlekedő gépkocsik sofőrjeivel szemben.
Az akció kimondottan eredményesnek mondható, mert a rendszer és a "megérzés" is segített abban, hogy két körözött személyt sikerült a rendőröknek elfogni – közölte Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. - Az egyik személyt a SIGMOID rendszere észlelte a tulajdonos gépkocsijának rendszáma alapján, míg a másik személy egy igazi "lúzer" volt. Az illető megállt jópofáskodni és beszólogatni a kamerás autó mellé, de arra már nem számított, hogy a rendőrök emiatt ellenőrzés alá vonják őt. Ahogy az a helyszíni ellenőrzés során kiderült, a furcsán viselkedő autóssal szemben körözés volt érvényben. így a rendőrök az illetőt azonnal elfogták és előállították.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.