Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Mindenszentek és Halottak napja

Zala megyében idén is rendőrök és polgárőrök segítik a biztonságos közlekedést a temetők környékén.

Ezekben a napokban sokkal többen kelnek útra, ezért 2016. október 28-tól 2016. november 2-ig a közutakon, az autópályán, a főútvonalakon, a lakott területen belül, valamint a temetők környékén egyaránt fokozottabb rendőri jelenlétre számíthatnak.  A rendőrök munkáját idén is polgárőrök segítik. A forgalomellenőrzés mellett a rendőrség közrendvédelmi és bűnügyi szolgálata is fokozott ellenőrzéseket tart.

A zökkenőmentes közlekedés miatt Zala megye nagyobb városaiban, az egyes temetők környékén forgalomlassítás, elterelés lép érvénybe:

Zalaegerszeg

Forgalmi rend változás lép érvénybe 2016. október 29-én 8 órától 2016. november 2-án 8 óráig a Kiserdei úton és az Újtemető előtti útszakaszon, a Kiserdei út – Gébárti út kereszteződésétől a Kiserdei út – Kaszaházi út kereszteződéséig (körforgalom), ahol a forgalom egyirányúvá válik.

Nagykanizsa

A forgalmi torlódások elkerülése és a szabálytalan parkolás megakadályozásának érdekében 2016. október 28-án 9 órától 2016. november 2-án 9 óráig az alábbi táblák kihelyezésére tett intézkedést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság:

- Tripammer út: a vasúti hídtól a Gyulay közig a Ny-i oldalon megállni tilos,

- Vécsei utca: a Tripammer utca - Maort út között mind a két oldalon, valamint a Maort úttól az Olaj útig az É-i, páratlan oldalon megállni tilos,

- Bajcsai út: az úttest mindkét oldalán a buszfordítótól 50-50 méterre Nagykanizsa és Bajcsa felé is tilos megállni,

- Maort út: az Erdész utca irányából a Vécsey utca irányába egyirányú lesz,

- Olaj út: a Vécsey utca irányából az Erdész utca irányába szintén egyirányúvá válik,

- Papp Simon sétány: a Tripammer út irányából a Vécsey utca irányába egyirányú lesz,

- Tripammer Gy. u: a Papp Simon sétánytól a Vécsey utcáig egyirányúvá válik az Erdész út felől a Kossuth tér felé.

Keszthely

A fokozott járműforgalommal járó balesetveszélyes közlekedési helyzetek miatt a Fenyves fasor Újtemető előtti szakaszát október 28-án 14 órától november 2-án 7 óráig egyirányúsítják a keszthelyi rendőrök. Az Újtemető a 71-es főút irányából lesz megközelíthető Hévíz felé.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság