Rádió P - A polgárőr rádió - Biztonságban a megemlékezés napjaiban is – videóval

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Jász-Nagykun-Szolnok megyében immár hagyományosan rendőrök és a társhatóságok munkatársai közösen járőrözve, szórólapokkal és láthatósági eszközökkel hívják fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a sírkertek közelében a rendőrök a társhatóságok munkatársaival közösen járőrözve hívják fel a megemlékezők figyelmét a lopások, gépkocsi-feltörések és hasonló bűncselekmények veszélyeire. Hasznos tanácsokat tartalmazó szórólapokat és a kerékpárral érkezők, közlekedők számára különféle láthatóságot elősegítő eszközöket osztanak, hiszen a balesetek megelőzése is fontos feladat.

Szolnokon,a Körösi úti Római Katolikus temető főbejáratánál 2016. október 28-án a "Házhoz megyünk" program standját is megtalálhatták az érdeklődők, ahol megelőzési szakemberek nyújtottak segítséget. 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.