Rádió P - A polgárőr rádió - Biztonságban mindenszentek és halottak napján

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Fokozott rendőri és polgárőri jelenlétre számíthatnak a temetők környékén Győr-Moson-Sopron megyében.

A rendőrök a polgárőrökkel közösen vigyáznak a temetőbe látogatók személy- és vagyonbiztonságára a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. A halottainkra történő megemlékezés napjain jelentős forgalomra kell számítanunk a városi köztemetőknél és az azokat körülvevő utcákban. A sírkerteket azonban nem mindenki csak a megemlékezés miatt keresi fel, ezért érdemes néhány már a korábbiakban is leírt alapvető szabályt betartanunk, hogy ne váljunk bűncselekmények áldozatává.

A temetők előtt járőröző rendőrök és polgárőrök prevenciós tanácsokkal is ellátják az érkezőket. Felhívják a figyelmet arra, hogy ha gépjárművel érkezünk a sírkertekhez a parkoló autóban ne hagyjunk ott értékeinket. Bent a sírkertekben is óvják a lakosokat és figyelmeztetik azokat, akik őrizetlenül hagyják táskájukat.

A temetők előtt a járőrök nagyobb forgalom esetén segítik a gyalogosok átkelését, ha kell rendőri irányítással gyorsítják a megnövekedett gépjárműforgalom

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.