Rádió P - A polgárőr rádió - „Kéklámpás nap” Balassagyarmaton

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A büntetés-végrehajtás, a tűzoltók mellett a rendőrség is részt vett a rendezvényen.

A Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, valamint a Balassagyarmati Fegyház és Börtön szervezésében 2016. október 28-án, a Balassagyarmati Városi Sportcsarnokban kilencedik alkalommal rendezték meg a 24 órás teremlabdarúgó bajnokságot. A bajnokságot a „kéklámpás” felvonulás előzte meg, melyet követően Csík Csaba rendőr ezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője, majd Vass Miklós a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket.

Az egy napos focitornát a Kiss Árpád Általános Iskola csapatainak mérkőzése nyitotta meg, melyet a büntetés-végrehajtás, tűzoltók, rendőrség, a Cserhát Különleges Mentőcsoport munkatársaiból, valamint a Nógrád Megyei Nemzetiségi Roma Kisebbségi Önkormányzat tagjaiból összeállított csapatok mérkőzéseivel folytatódott.

A szervezők célja, hogy bemutassák a mentők, a tűzoltók, a büntetés-végrehajtásban dolgozók, továbbá a rendőrség munkáját, valamint, hogy ráirányítsák a figyelmet a megelőzés fontosságára. Az érdeklődők megtekinthették a résztvevő szervezetek járműveit, eszközeit, továbbá hasznos tanácsokat, információkat kaphattak a balesetek, tűzesetek, valamint egyéb sérüléssel járó szerencsétlenségek elkerülésének lehetőségeiről.

A rendezvényt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja focimezek vásárlásával és átadásával támogatta.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.