Rádió P - A polgárőr rádió - Mindenszentek és Halottak napi megemlékezés biztosítása Szegváron

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Mindenszentek és Halottak napja alkalmából a helyi körzeti megbízott rendőrökkel szorosan együttműködve a Szegvári Polgárőr Egyesület polgárőrei a közösen ügyeltek a szegvári temető biztonságára az oda érkezők parkolására, valamint biztosították környéken a balesetmentes közlekedést.

A Szegvári Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai a rendőrséggel közös 4 napos szolgálatteljesítés során megakadályozták az ilyenkor gyakrabban előforduló bűncselekmények (gépkocsi feltörések, zseblopások, viráglopások, sírrongálások) elkövetését. Felszólították őrizetlenül hagyott vagyontárgyak pl. a kerékpárok, csomagok, táskák, koszorúk, virágok egyéb értékek tulajdonosait értéktárgyaik megóvására, ill. azokra a tulajdonos visszaérkezéséig kiemelten figyeltek.

A szolgálatellátáson túl megemlékeztek elhunyt polgárőrtársaikra is, ahol a kegyelet virágait helyezték el a sírhelyüknél.

A szolgálatteljesítés során rendkívüli esemény nem történt, az emlékhelyekhez ellátogató hozzátartozók körültekintően betartották a közúti előírásokat, figyelték a polgárőrök és a rendőrök irányítását valamint türelmet és tiszteletet tanúsítottak embertársaik iránt - mondta Privóczki Zoltán elnökhelyettes.

Fotó: Privóczki Zoltán

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.