Rádió P - A polgárőr rádió - Nyugodt szolgálat összetett feladatokkal

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért polgárőrei Debrecen város vezetői kérésének megfelelően 2016-ban is részt vettek az október végi hosszú hétvége ünnepei alatt a közrend és közbiztonság ellátásában - mondta el sajtótájékoztatóján Dolycsák Ferenc, az Egyesület alelnöke.

Az összetett feladatok  - forgalmi rend biztosítása, ügyelet a DKV célirányos járatain - végrehajtását a Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály munkatársaival közösen végeztük el.

Egyesületünk polgárőrei mellett közösségi szolgálatot több középiskolás teljesített. Dolycsák Ferenc alelnök kérdésünkre számszerű adatokkal is szolgált: polgárőreink az öt nap alatt 620 összórát teljesítettek. Napi 12 órában - reggel 8 órától este 20 óráig - délelőtt és délután 6-6 polgárőr végezte feladatát, Józsán 4-4 polgárőr teljesített szolgálatot. Járőrszolgálatot két gépjárművünk végzett. Munkánk hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a forgalmi rend biztosítása mellett - forgalomterelés - zökkenőmentesen zajlott a hatalmas gépjárműforgalom irányítása. A DKV célirányos járatain szolgálatot teljesítő polgárőreink jelenléte emelte a tömegközlekedési eszközökön utazók szubjektív biztonságérzetét is. Örömmel jelenthetem - hangsúlyozta ki Dolycsák Ferenc -, hogy több utas is kifejezte pozitív és egyben támogató véleményét a polgárőrök hasznos jelenlétéről.

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.