Rádió P - A polgárőr rádió - Falopást akadályoztak meg a polgárőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

Idén májusban kezdte meg bűnmegelőző tevékenységét a polgárőrség Erdőkövesden. 

Az egyesület tagjai minden alkalommal azzal a tudattal látják el önként vállalt szolgálatukat, hogy ezzel nagyban hozzájárulnak a helyi közbiztonság erősítéséhez, illetve a rosszban sántikálók felderítéséhez. Így történt ez a napokban is, amikor a járőrszolgálatot ellátó Horuczi József és Halla István a falu egyik utcájában egy, az első látásra kukoricaszárat szállító lovas szekérre figyeltek fel. A polgárőrök megállították a kocsit, s a rajta ülő három személytől a rakomány iránt érdeklődtek. Mint kiderült, a kukoricaszár alatt valójában a közeli erdőből származó tűzifa volt, amivel nem tudtak elszámolni.

A két polgárőr jelentette az esetet a rendőrség illetékes ügyeletére, mire a szekér tulajdonosa sebtében visszafordult, s az erdőben ledobálták róla a fát. A helyszínre érkező rendőrjárőr ellenőrizte a történteket, s intézkedett a három személlyel szemben. Mint megállapították, az illegális fakitermelők nem ismeretlenek a számukra, ennek jegyében folytatják majd le a bűncselekménnyel kapcsolatos eljárást.

Sz. I.     

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.