Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

A Várpalota Városi Polgárőrség is bekapcsolódott a segítségnyújtásba (+fotók)

vpalotapolgVárpalotán egy háromgyerekes anyukának leéget a házuk tetőszerkezete, így az anyuka és a három pici gyerek - akik 3, 6 illetve 7 évesek - fedél nélkül maradtak.

 

Több szervezet is ígérte, hogy segít rajtuk, de a Várpalotai Polgárőrség vállára vette az esetet. Adományokat gyűjtenek a polgárőrség irodáján, amik ruhaneműk, élelmiszer, építő illetve tüzelőanyag.  

Dobai Zsolt alelnök felvette a kapcsolatot Enyedi Imre építésszel, aki felméri az anyag, és ember szükségletet a helyreállításához. Dobai Zsolt építési vállalkozó pedig a helyszínen fogja az önkéntesek munkáját, valamint a felhasználandó anyagok logisztikáját fogja koordinálni. Nyitrai Béla elnök úr feladata pedig az önkéntes polgárőrök létszámának koordinálása, hogy minden nap annyi munkás legyen, a helyszínen amennyi éppen kell. Mivel a helyszín egy meredek hegyoldalon található, a polgárőrség felvállalta, hogy az önkénteseket a városból a hegyre fel, illetve lefuvarozza a segíteni kívánó önkénteseket.

- Elsősorban az egyesületből szeretnénk kiállítani a létszámot, de ha kevésnek bizonyulunk, akkor a Várpalotai régióból is kérünk polgárőr segítséget. Természetesen akad még néhány kisvállalkozó, aki segít, valamint a Veszprém megyei Napló is nagyban segít az adománygyűjtésben. -mondta Nyitrai Béla elnök.

 

A polgárőrség szeretné ha a gyerekek a karácsonyt már a helyreállított otthonukban ünnepelhetnék.

 

 

További fotókat megtekinthetik a képre kattintva. 

 

 

 

 

 

(Kiskőrösi László)