Hiba
 • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Nem csak a rádiót tudja online hallgatni, de csetfelületünkön beszélgetni is tud olyanokkal, akik szintén a mi rádiónkat hallgatják online.

A rádió hangerejét a hangszóró és a rezgő biliárdgolyó közötti zenedoboz ikonra kattintva tudja be-, illetve kikapcsolni, erősségét szabályozni. 

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a beszélgetést erősen moderáljuk. A szabad véleménynyilvánítás jogát tiszteletben tartjuk, de figyelmeztetés után tiltunk minden olyan részvevőt, aki másokra sértő megjegyzést tesz, vagy amit a moderátorok annak tartanak. Ennek elbírálása a moderátor kizárólagos hatásköre.

Aki csetszobánkba belép, a szabályzatot elfogadottnak és magára nézve kötelezőnek tartja. Részletes szabályzat az ablak alatt olvasható.

 

         

http://xat.com/PolgarorRadio

 

Amennyiben rádiónkat közvetlen akarja hallgatni, kattintson az alábbi lejátszó képek valamelyikére. Kérjük ügyeljen arra, hogy egyszerre csak egy lejátszó szóljon.

Windows

Media Player

Real

Player

Aol

Winamp

 Quick

 Time

Mobil

telefon

Rádió P hallgatása Windows Media Player lejátszóval Rádió P hallgatása RealPlayer lejátszóval Rádió P hallgatása Winamp lejátszóval Rádió P hallgatása QuickTimes lejátszóval  Rádió P hallgatása mobiltelefon készülékkel

 Úgy is hallgathatja adásunk, ha egyszerűen erre a szövegrészre kattint, majd a felugró ablakban a futtatás, megnyitás, Run (vagy ehhez hasonló) gombot választja.

--------------------------------------------

Rádió P csetszabályzata

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a beszélgetést erősen moderáljuk. A szabad véleménynyilvánítás jogát tiszteletben tartjuk, de figyelmeztetés után tiltunk minden olyan részvevőt, aki másokra sértő megjegyzést tesz, vagy amit a moderátorok annak tartanak. Ennek elbírálása a moderátor kizárólagos hatásköre.

Aki csetszobánkba belép, az előzőeket elfogadottnak és magára nézve kötelezőnek tartja.

 

Színes bábuk jelentése:

 • Narancssárga: Admin (moderátorokat és tagokat tud létrehozni, figyelmeztetni, tiltani és némítani)
 • Fehér: Moderátor (tagokat tud létrehozni, figyelmeztetni, tiltani és némítani)
 • Kék: Tag (tud némítani)
 • Zöld: Látogató (tud némítani)
 • Barna: Letiltott (tud írni, de az üzeneteit senki nem látja)
 • Piros: Nem elérhető.


Személyes adatok módosítása:

 • Névváltás: Kattintson jobb oldalt a felhasználók listáján a saját névre, és a felugró ablakban a Name (Név) mellé írja be az új felhasználói nevet
 • Képváltás: Kattintson jobb oldalt a saját nevére, és a felugró ablakban a Picture (Ikon) mellé írd be a kép URL-jét, vagy válasszon a lenti listából.


Üzenetküldési lehetőségek:

 • Üzenet mindenkinek: Írjon egy üzenetet, küldje el az ENTER lenyomásával, és azt mindenki látni fogja
 • Üzenet csak egy adott személynek: Kattintson a jobb oldali listán az adott személy nevére az egér bal gombjával, és válassza a Private Message (Privát üzenet) gombot, majd írjon egy üzenetet, és csak az adott személy fogja látni
 • Beszélgetés csak egy adott személlyel: Kattintson a jobb oldali listán az adott személy nevére az egér bal gombjával, és válassza a Private Chat (Privát beszélgetés) gombot, majd írjon egy üzenetet, és csak az adott személynek fogja elküldeni (ha a privát beszélgetés közben a főablak üzeneteit is szeretné látni, kattintson alul a Main nevű, vagy  Főszoba fülre)
 • Belépéskor, elköszönéskor illik köszönni
 • A FOLYAMATOS NAGYBETŰVEL ÍRÁS KIABÁLÁST JELENT. Ezért kérjük, csak akkor írjon folyamatos nagybetűvel, ha annak tartamát tényleg kiabálással akarja közzétenni.

 

Belépés, regisztráció, szabályok elfogadása:

 • Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat. A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet
 • Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos, vagy másik nick névvel
 • A visszaengedés engedélyezésének jogát admin átadhatja a Moderátoroknak
 • A regisztráció tiltásra kerül a szabályok súlyos megsértése, szabálysértés, bűncselekmény (adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés stb.) esetén
 • Amennyiben a kitiltást indokolatlannak érzi valaki, a Moderátorok ellen panasszal élhet. Panaszt tenni az ADMIN-oknál lehet pontos leírással (az ÉN ezt nem tudtam, vagy nem olvastam a szabályzatot, nem lehet indoka a panasznak).


Nick nevekre vonatkozó szabályok:

 

 • Nick át írása kötelező!
 • Minden új felhasználó egy, a program által automatikusan generált névvel lép be a csetre. Kérjük, ezt belépés után azonnal változtassa meg, egy saját nick névre.
 • Amennyiben a nick név trágár kifejezés, azt a Moderátornak joga van tiltani. Bizonyos nickeket a csetszabályzata tilt. Ezek a követezőek:

- Illegális kábítószerre vagy annak használatára utaló nick
- Pedofíliára utaló, szexuális tartalmú nickek vagy szexuális cselekedetre felszólító nickek
- Gyűlöletkeltő, uszító nickek
- Másik rádió reklámozására szolgáló nickek
- Politikusok vagy a pártjaik neve.

 

Reklámok tilalma:

 • Tilos hirdetni, reklámozni!


A rend fenntartásának szabályai:

Amennyiben a csetszobában sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót az operátorok figyelmeztetés után némíthatják (ideiglenes tiltás), az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint. A sértések ismétlődése estén a sértést elkövető felhasználót az Moderátoroknak joguk van tiltani. Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, a Moderátor törli az adott hozzászólást, illetve szükség esetén az oldal tartalmát. Személyes sértések esetén az operátorok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után. A Moderátorok, sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, vagy trágár hozzászólásokat is. Ez a viselkedés ugyanis a csetszoba rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet. Amennyiben valamely felhasználó szándékosan gúnyolódik, s azt figyelmeztetés ellenére sem hagyja abba, a Moderátorok némíthatják (ideiglenes tiltás). Az, hogy mi számít sértésnek, annak elbírálása a Moderátor egyedi, saját hatásköre.

A hangulatjelek (Smiley) alkalmazhatók, de csak az éppen aktuális mondanivaló nyomatékosítása, vagy mások véleményéhez fűződő reakcióként. A folyamatosan csak hangulatjeleket közlő felhasználót figyelmeztetés után a Moderátorok tilthatják.

 

 

Panasszal a konkrét eset leírásának melléklésével nyolc napon belül lehet élni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A bejelentést 60 napon belül kell megvizsgálni, ami - ha szükséges - 30 napra meghosszabbítható.